- 300 gr de farina.
- 150 gr de xocolata amarga.
- 120 gr de mantega o margarina.
- 110 gr de sucre morè.
- 1 ou.
- 1 cullereta de pols de llevadura.
- 100 gr de nous picades.
Preparació:
Treballar la mantega fosa en un bol amb el sucre, afegir l'ou batut, la farina i el llevat tamisats.
Tallar la xocolata en trossos petits. Posar la xocolata i nous en-la bol i pastar tot.
Coure al forn a 180 graus durant 15 minuts.
Quina cosa més bona! Aquestes les vam tastar i hem de dir que eren molt molt bones!
ResponEliminaI quin rentat de cara del blog! Ara això ja és cosa seria!!!
Hi ha peixets aqui a la dreta! Que monoooos
ResponEliminaEls peixos es posen gordos si mengen molt? Porto cinc minuts donant-los de menjar... jeje
ResponEliminaHola,
ResponEliminaHem vist que teniu moltes receptes al vostre bloc i us volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.
A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on vosaltres també podeu afegir el vostre bloc. Nosaltres indexem les vostres receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no us heu de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!
Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.
Vols formar part d’aquesta gran familia?
Moltes gràcies per la vostra atenció i restem a la vostra disposició!!!!
Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat